معرفی شخصیت

زندگینامه اوپرا وینفری

اوپرا وینفری زنی است که نیازی به معرفی ندارد. او یکی از شناخته شده ترین افراد جهان است و به گفته‌ی خود آخرین باری که با کسی برای اولین بار آشنا شده و بلافاصله توسط آن فرد شناخته نشده را به یاد ندارد. او لقب “ملکه‌ی رسانه ها” را کسب کرده و بسیاری معتقدند که او تاثیرگذارترین زنِ دنیاست. اما اوپرا وینفری کیست؟با ادامه این مقاله با وبسایت آیا همراه باشید.

 اوپرا وینفری

اوپرا وینفریآغاز شهرت اوپرا برنامه‌ی تلویزیونی بسیار موفقی به نام “برنامه‌ی اوپرا وینفری” بود که او ۲۵ سال مجریگری آن را برعهده داشت.

تصور اینکه کسی با این سطح از موفقیت زمانی آنقدر فقیر بوده است که لباس هایی دوخته شده از ساک سیب زمینی به تن میکرد و اولین جفت کفش خود را در شش سالگی به پا کرد، دشوار است.

اوپرا در سال ۱۹۵۴ با نامِ اوپرا گِیل وینفری در شهر Mississippi  به دنیا آمد. مادرِ نوجوانِ او ازدواج نکرده بود و به همین دلیل توانایی نگهداری از اوپرا را نداشت، به همین دلیل او چندین سالِ اول زندگیش را همراه با مادربزرگش در Mississippi در خانه‌ی کوچکی بدونِ برق و لوله‌کشی، زندگی کرد.

زمانی که اوپرا شش ساله شد، به علت بیماریِ مادربزرگش برای زندگی با مادرش به ویسکانسن فرستاده شد و چند سال پس از آن زمانی که به خانه‌ی پدر و نامادری‌اش در نشویل رفت، برای اولین بار در زندگی‌اش ثبات نسبی را تجربه کرد.

اوپرا بارها در مصاحبه های مختلف درمورد آزار جنسی‌ای که در کودکی و نوجوانی متحمل شده بود صحبت کرده است.

زمانی که اوپرا چهارده ساله بود، در اثر آزار جنسی باردار شد و به علتِ کلمات پدرش که میگفت “ترجیح میدهم دخترم مرده باشه تا اینکه دخترم آبروی خانواده رو ببره” بارها و بارها با جدیت به خودکشی فکر کرده بود.

اوپرا وینفری بعدها در مصاحبه‌ای گفت که اگر در آن زمان ها اینترنت وجود داشت احتمالاً او الان زنده نبود، چون تنها دلیل اینکه خودکشی نکرده بود این بود که نمیدانست چطور این کار را انجام دهد. مدتی بعد او وارد زایمان زودرس شد و پسرش که بعدها “کِنان” نامید، کمی بعد از زایمان از دنیا رفت.

پس از مرگ پسرش، اوپرا تصمیم گرفت زندگی خود را متحول کند و با دیدِ دیگری به آن نگاه کند. او در شانزده سالگی اولین شغل خود در یک برنامه‌ی رادیوییِ ملی را بدست آورد و پس از اتمام دبیرستان با بورسیه‌ی کامل از دانشگاه ایالت تِنسی، در رشته‌ی ارتباطات مشغول تحصیل شد.

در ۱۹ سالگی به او پیشنهاد کار کردن بعنوان خبرنگاری در تلویزیونِ نَشویل داده شد و او تبدیل به جوان ترین خبرنگار آمریکا و همچنین اولین خبرنگار سیاه پوست در سراسر کشور شد.

در سن ۲۲ سالگی اوپرا به بالتیمور رفت تا اخبار ساعت شش یک شبکه‌ی محلی را مجریگری کند اما از نظر تهیه کنندگانِ این شبکه او مناسبِ اخبار تلویزیونی نبود و برای این کار بیش از حد احساساتی بود. به همین دلیل او هفت ماه پس از شروع‌کارش، اخراج شد.

او در طول چهارده سال، درس هایی که از تجربیات زندگیِ پر فراز و نشیبش کسب کرده بود در کتابی به نام “آنچه با اطمینان میدانم” در مجله‌اش “the O magazine” در اختیار عموم قرار داد و بدین وسیله مجله‌ی او به منبعی ماهانه از نصایح ارزشمند و جملاتِ تاثیرگذار برای میلیون ها نفر تبدیل شد.

اوپرا وینفری

او در سال ۱۹۸۴ به شیکاگو رفت تا بعنوان مجری یک برنامه‌ی تلویزیونی صبحگاهیِ بسیار ناموفق شروع به کار کند. تنها چند ماه طول کشید تا اوپرا این برنامه را تبدیل کند به پربیننده‌ترین برنامه‌ی تلویزیونیِ شیکاگو. پس از آن تعداد زیادی مذاکره های حقوقی و امضای قراردادی که این برنامه را ملّی میکرد، “برنامه‌ی اوپرا وینفری” شکل گرفت و قسمت اولِ آن در سپتامبر ۱۹۸۶ پخش شد.

این برنامه به سرعت تبدیل به پربیننده‌ترین برنامه‌ی تلویزیونی آمریکا تبدیل شد و در ۲۵ سالِ پخش خود موفقیت بی سابقه‌ای را تجربه کرد.

کمتر از ۱۰ سال پس از شروع کردنِ این برنامه‌ی تلویزیونی، دارایی اوپرا ۳۴۰ میلیون دلار تخمین زده شد و او تنها فرد سیاه پوستی شد که در لیست ۴۰۰ فرد ثروتمند جهانِ فوربز قرار میگرفت.

در سال ۲۰۰۰ داراییِ او به ۸۰۰ میلیون دلار رسید و او را تبدیل به ثروتمندترین فرد سیاه پوستِ قرنِ بیستم کرد. همچنین در سال ۲۰۰۶ او با درآمد سالانه‌ی ۲۶۰ میلیون دلار، بعنوان پردرآمدترین شخصیتِ تلویزیونیِ آمریکا شناخته شد.

اوپرا در ۴۹ سالگی برای اولین بار در لیست فوربز برای میلیاردر های جهان قرار گرفت و اولین میلیاردر سیاه پوست جهان نامیده شد.

امروزه دارایی اوپرا حدود ۳ میلیارد دلار تخمین زده شده است.

او ثروتمندترین زنِ خودساخته‌ی آمریکایی است.

به ما بگو چطور هستیم ؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
نمایش بیشتر

مدرسه کسب و کار آیا

مدرسه کسب و کار آیا، یک موسسه آموزش مهارت‌های فردی و توسعه کسب و کار است که ماموریت آن آموزش روش‌های ایده‌پردازی، راه اندازی و ارتقای کسب و کار، مهارت‌های مذاکره و فروشندگی حرفه ای و به صورت کلی ارتقا و رشد افراد، مدیران و سازمان ها می‌باشد.

نوشته های مشابه

‫2 دیدگاه ها

  1. درود و خدا قوت جناب استاد عزیز و دوست داشتنی
    جناب دکتر یحیی علوی عزیز و دوست داشتنی
    بسیار عالی بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا